Naslovna / Vijesti / Društvo / Dobra saradnja predstavnika dvije institucije

Dobra saradnja predstavnika dvije institucije

Za LJE RTPV još jedna zahvalnica za dobru saradnju, ovoga puta od direktora Gimnazije „Tanasije Pejatović“.

Nakon više od četiri decenije provedene u Gimnaziji „Tanasije Pejatović“ kao učenik, kao profesor i kao direktor, Dragan Zuković sa početkom nove školske godine odlazi u penziju. Gostujući u Jutarnjem programu, Zuković je istakao dobru saradnju predstavnika Gimnazije i Televizije, i tom prilikom uručio zahvalnicu kao i sve brojeve gimnazijskog lista „Glas gimnazije“.

Veliko je zadovoljstvo ali i velika odgovornost bila raditi u ovoj obrazovnoj ustanovi, istakao je direktor Zuković, dodajući i to da je učio i nadograđivao svoje znanje i kada je bio đak, a kasnije i kao profesor i kao direktor u Gimnaziji.

Na kraju ovog priloga iskoristićemo mogućnost javne riječi da se kao kolektiv i mi zahvalimo za dobru saradnju sa Draganom Zukovićem, direktorom Gimnazije „Tanasije Pejatović“ koji je i većinu od nas nekada uvodio u svijet matmatike. Hvala vam i uživajte u, kako kažu, najljepšem životnom dobu.

O Vanja Janjušević

Pročitajte i

Lokalne samouprave, Uprava policije i Uprava za inspekcijske poslove dogovorile koordinirane kontrole poštovanja epidemioloških mjera

Nadležni organi u lokalnim samoupravama će zajedno sa Upravom policije i Upravom za inspekcijske poslove …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *