Naslovna / Vijesti / Društvo / U srijedu i četvrtak će se održati turnir “Baci drogu u koš”

U srijedu i četvrtak će se održati turnir “Baci drogu u koš”

Poslednjih desetak godina u Pljevljima kraj avgusta ili početak septembra predstavlja praznik za ljubitelje dobre košarke i igre 3 na 3, koja iz godine u godinu postaje sve popularniji sport kako u svijetu tako i kod nas.

Organizator je Opština Pljevlja – Sekreterijat za društvene djelatnosti u saradnji sa 3×3 Montenegro.

Turnir će biti i 7. po redu na 3×3 VOLCANO 2K19 turneji, a svi igrači 2002. godište i stariji mogu prijaviti ekipu na 3×3 Montenegro Instagram profilu. Pobjednike i finaliste očekuje novčana nagrada, a igrači će, u skladu sa učinkom, dobiti i bodove na FIBA 3×3 svjetskoj rang listi.

Terenski kompleks biti montiran na Trgu 13. jul. Osim uživanja u sjajnom basketu gledaoci će moći da učestvuju na ‘VOLCANO Challenge’ takmičenjima gdje ih očekuju vrijedne nagrade. Na programu će biti i aktivnost za najmlađe a za dobru atmosferu biće zaduženi DJ i voditelj programa- između ostalog kazala je sekretarka Sekretarijata za društvene djelatnosti Emina Salihović.

Jedna bitna novina je ta da će biti uživo prenos na MNE sport TV. Pozivamo sve ljubitelje basketa da ispune tribine, uživaju u dobrim potezima i nadamo se odličnim basketom.

O Adnan Kuloglija

Pročitajte i

Završni radovi na adaptaciji i izgradnji sportskih igrališta u Gagovića imanju i terenu kod Gimnazije

U saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih Crne Gore, Opština Pljevlja realizuje izgradnju novog terena …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *