Naslovna / Vijesti / Društvo / Rezervoar „Boljanići“ radiće „Tehnogradnja“ DOO Pljevlja

Rezervoar „Boljanići“ radiće „Tehnogradnja“ DOO Pljevlja

Na otvoreni postupak javne nabavke  koji je opština Pljevlja raspisala za izgradnju rezervoara „Boljnići“ stigla je samo jedna ponuda. Prema riječima Blaža Šubarića, službenika za javne nabavke opštine Pljevlja Komisija za otvaranje i vrednovanje ponuda ocijenila je ponudu ispravnom tako da se narednih dana očekuje potpisivanje ugovora sa Tehnogradnjom. Procjenjena vrijednost radova je 36.000 eura a Tehnogradnja je ponudila cijenu od 35 hiljada 920 eura.

Ponovljeni tender za nabavku tri putnička motorna vozila opština Pljevlja raspisala je 24. jula 2019. godine. Na tender je stigla samo jedna ponuda. Ponudu od 30 hiljada eura koliko je bila i procijenjena vrijednost dostavila je firma „Alijans“ DOO Podgorica. Ponuda je ocjenjena kao ispravna tako da se narednih dana očekuje potpisivanje ugovora.

Procijenjena vrijednost nabavke je 30 hiljada eura a otvaranje ponuda obavljenoje 2. septembra 2019. godine. Komisija za otvaranje i vrednovanje ponuda konstatovala je da je ponuda ispravna tako da se narednih dana očekuje potpisivanje ugovora sa najpovoljnijim ponuđačem.

O Vesna Tanjević

Pročitajte i

I ove godine raspodjela peleta po subvencionisanim cijenama–Opština Pljevlja raspisala tender za nabavku peleta za narednu grejnu sezonu

Opština Pljevlja raspisala je otvoreni postupak javne nabavke za nabavku čvstog goriva – peleta, ukupne …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *