Naslovna / Vijesti / Društvo / Raspisan oglas za dodjelu jagnjadi i socijalno-humanitarne pomoći pljevaljskim penzionerima

Raspisan oglas za dodjelu jagnjadi i socijalno-humanitarne pomoći pljevaljskim penzionerima

Upravni odbor Udruženja penzionera Pljevlja i njegova Komisija za socijalno humanitarne poslove, poziva pljevaljske penzionere da se jave za kupovinu jednog, zaklanog jagnjeta, po cijeni od 4.40 evra po kilogramu.

Razliku od 1.10 evra po kilogramu i ostale troškove, subvencioniraju Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, Ministarstvo rada i socijalnog staranja, Fond PIO Crne Gore i Savez udruženja penzionera Crne Gore.

Svi zainteresovani penzioneri, dužni su da dođu u kancelariju Udruženja svakog radnog dana, u terminu od 09:00 do 13:00 časova i sa sobom su dužni donijeti listing iz banke u kojoj primaju penziju ili poštanski ček ili člansku knjižicu Udruženja penzionera Pljevlja.

Penzioneri koji ispunjavaju kriterijume, a nisu do sada dobijali trenutnu pomoć i nisu podnosili zahtjev, mogu da podnesu molbu Komisiji za socijalno-humanitarna pitanja,  kako bi im se dodjelila trenutna pomoć u iznosu od 30 evra.

Pismeni zahtjev (molba) za dodjelu trenutne pomoći, podnosiće se u kancelariji Udruženja penzionera Pljevlja, svakog radnog dana od 09:00 do 13:00 ili u svom Mjesnom Udruženju.

Zahtjev za dodjelu trenutne pomoći, može se podnijeti do 04.10.2019 godine.

O Ana Dragaš

Pročitajte i

Predstavljen Nacrt strateškog plana razvoja opštine Pljevlja

Danas je predstavljen Nacrt strateškog plana razvoja opštine Pljevlja  od 2021 do 2021 godine. Menedžerka …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *