Naslovna / Vijesti / Društvo / Uručene nagrade za najuređenije zelene površine, u kategorijama dvorišta, terase i balkoni i zelenilo ustanova

Uručene nagrade za najuređenije zelene površine, u kategorijama dvorišta, terase i balkoni i zelenilo ustanova

Od 22. aprila, Dana planete zemlje do 20. septembra, Dana proglašenja Crne Gore ekološkom državom, četvoročlana komisija u sastavu Dana Krezović, Olgica Otašević, Milenka Cica Čolović i Vaso Knežević obilazili su gradska i seoska domaćinsta koje cvijećem i zelenilom ukrašavaju svoja dvorišta, terase, balkane , poslovne i vjerske objekte.

Nakon pet mjeseci posmatranja trebalo je donijeti konačnu odluku ko je najbolji. Posao lijep ali teško naći pravi aršin.

I ove godine nagrade su dodijljene u pet kategorija i osam podkategorija.

Nagradu i priznanje za najuređenije dvorište u graskom području dobili su Mersudin Halilović, Željko Gogić i Milojka Radović.

Najuređenije dvorište u prigradskom naselju imaju Milutin Knežević i Radinka Knežević iz Komina.

Nagrada za najljepše dvorište na seoskom području tradicionalno pripala je Vojislavu Goluboviću iz Vrbice, a nagrađeno je dvorište i Branke i Rada Kneževića iz Rabitlja.

Nagrada i priznanje za dvorište sa etno motivima i ove godine dodijeljena su Ismeti Džakić na gradskom i Etno vodenici Ćirović na seoskom području.

O Vinka Gogić

Pročitajte i

IJZ: Iz Njemačke 488 uzoraka pozitivno na koronavirus, danas još 226 oboljelih

Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od posljednjeg presjeka završile PCR analizu 673 uzorka na …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *