Naslovna / Vijesti / Politika / Četrnaesta sjednica Skupštine opštine Pljevlja zakazana za 30. septembar

Četrnaesta sjednica Skupštine opštine Pljevlja zakazana za 30. septembar

Predsjedni SO Pljevlja Dragiša Sokić zakazao je četrnaestu sjednicu za 30 septembar. Pred odbornicima lokalnog parlamenta naći će se 11 tačaka Dnevnog reda, I to:

Izvještaj o izvršenju Budžeta opštine Pljevlja za period I–VI (januar-jun) 2019. godine;  Predlozi Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju DOO„Komunalne usluge“ i DOO „Čistoća“

Predlozi Odluka o izmjenama Odluka o prenosu prava korišćenja na nepokretnostima nad kojima pravo raspolaganja ima Opština Pljevlja – Društvima sa ograničenom odgovornošću „Komunalne usluge“ i „Čistoća“ Pljevlja.

Zatim Predlog rješenja o odbijanju zahtjeva Džarić Milana za prenos prava svojine na građevinskom zemljištu radi kompletiranja urbanističke parcele.

Predlozi Odlukao davanju saglasnosti na Odluku o izboru Direktora JU Zavičajni muzej Pljevlja; JU Umjetnička galerija „Vitomir Srbljanović“ Pljevlja;

Predlog rješenja o izmjenama i dopunama Rješenja o imenovanju Odbora direktora DOO „Lokalni putevi“ i DOO „Grijanje“ i na kraju Predlog rješenja o izmjenama i dopunama Rješenja o imenovanju Upravnog odbora JU Centar za dnevni boravak djece sa smetnjama u razvoju i odraslih lica sa invaliditetom Pljevlja.

O Vanja Janjušević

Pročitajte i

Pogledajte koja partija je potrošila najviše novca za reklame na Fejsbuku

Političke partije i izborne liste potrošile su više od 77 hiljada eura za sponzorisanje njihovih …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *