Naslovna / Vijesti / Društvo / Crveni krst podijelio donacije porodice Glendžo

Crveni krst podijelio donacije porodice Glendžo

Ovih dana Crveni krst Crne Gore, socijalno ugroženim porodicama, uručuje pomoć koju je obezbijedila porodica Glendžo. Riječ je o prehrambenim i higijenskim artiklima koje će dobiti 2.000 porodica u Crnoj Gori, a opštinska organizacija pljevaljskog Crvenog krsta, podijelila je donaciju najugroženijem stanovništvu naše opštine.

Punomoćnik porodice Glendžo, Ivan Grdinić, kazao je da je ovo treća pomoć ovakvog tipa koju porodica dijeli. Pomoć je do sada dobilo oko 6.000 korisnika, a podijeljeno je preko 300 tona pomoći.

Ove godine u  Pljevljima podijeljeno 110 paketa.

Sekretar opštinske organizacije Crvenog krsta Pljevlja, Željko Minić, zahvalio se porodici Glendžo i istakao je da je ova donacija stigla u pravom trenutku i da u našoj opštini ima dosta korisnika ove pomoći.

Porodica Glendžo živi u Berlinu i godinama pomaže. Pored pomenute pomoći, pomažu i pojedincima, uplaćuju obroke najugroženijima preko Narodne kuhinje Mitropolije crnogorsko – primorske na Cetinju, donirali su Domu “Mladost” u Bijeloj, pomagali su i za vrijeme poplava koje su zadesile Crnu Goru i Srbiju.

O Ana Dragaš

Pročitajte i

Završni radovi na adaptaciji i izgradnji sportskih igrališta u Gagovića imanju i terenu kod Gimnazije

U saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih Crne Gore, Opština Pljevlja realizuje izgradnju novog terena …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *