Naslovna / Vijesti / Društvo / Otvaranje ponuda na tenderu za izgradnja stepeništa od glavne ulice do Trga “Dorđije Peruničić” zakazano za 10. oktobar

Otvaranje ponuda na tenderu za izgradnja stepeništa od glavne ulice do Trga “Dorđije Peruničić” zakazano za 10. oktobar

Opština Pljevlja raspisala je otvoreni postupak javne nabavke  za izgradnju stepeništa od glavne ulice do Trga “Dorđije Peruničić” u Pljevljima. Prema riječima Blaža Šubarića službenika za javne nabavkeOpština se u skladu sa članom 90. Zakona o javnim nabakama opredijelila za skraćeni rok podnošenja ponuda u otvorenom postupku javne nabavke od 22 dana od dana objavljivanja tenderske dokumentacije iz razloga što se građevinska sezona završava, a pomenuto stepenište je veza dva platoa, jednog koji je u sklopu glavne ulice gdje se radovi završavaju, a drugi plato trg Đorđija Peruničića koji nije predmet radova. Kako bi došlo do stvaranja nebezbjednih uslova u dijelu glavne ulice neophodno je da se izgradi stepenište i stvore uslovi za nesmetano kretanje.Procijenjena vrijednost radova  sa uračunatim PDV-om je 150.000 eura.

Javno otvaranje ponuda, kome mogu prisustvovati ovlašćeni predstavnici ponuđača sa priloženim punomoćjem potpisanim od strane ovlašćenog lica, održaće se 10.10.2019. godine u 11:30 sati, u prostorijama u prostorijama Opštine.

Odluka o izboru najpovoljnije ponude donijeće se u roku od 60 dana od dana javnog otvaranja ponuda.

O Vesna Tanjević

Pročitajte i

Završni radovi na adaptaciji i izgradnji sportskih igrališta u Gagovića imanju i terenu kod Gimnazije

U saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih Crne Gore, Opština Pljevlja realizuje izgradnju novog terena …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *