Naslovna / Vijesti / Politika / Saopštenje OO DPS-a Pljevlja

Saopštenje OO DPS-a Pljevlja

Današnja sjednica Skupštine opštine Pljevlja još jednom je pokazala, u najmanju ruku, demagoški pristup opozicionih predstavnika  temama od značaja za život građana Pljevalja. Kao i mnogo puta do sada, neodgovornim i retrogradnim odnosom  pokazali su, da je po njima,  suština opozicionog djelovanja u glasu protiv svega čak i protiv onoga što i sami predlože. U mnogim kontradiktornostima, prevazišli su sami sebe.  Iako svjesni činjenice da se današnjim odlukama štiti javni interes kroz rješenja vezana za  DOO Čistoća i DOO Komunalne usluge kojim bi bili zadovoljni prije svega građani a i zaposleni u preduzećima kao i osnivač oni su nastavili sa svojim ustaljenim politikanstvom. Kako je Predsjednik opštine kao predlagač prihvtio sugestije opozicije i podnio amandman , bilo je logično i  očekivano  da podrže ono što su i sami inicirali.Ne pokazujući ni trunku demokratskog kapaciteta, glasali su protiv onoga što su i sami predložili.

No tu smo dje smo i sa kim smo. Mi odgovorno nastavljamo da radimo na poboljšanju kvaliteta života u Pljevljima a opoziciji ostavljamo da se svađaju sami sa sobom.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Pljevlja

Klub odbornika

O RTPV

Pročitajte i

Saopštenje za javnost povodom šovinističkih poruka u Pljevljima

Povodom šovinističkih poruka usmjerenih protiv naših sugrađana – pripradnika manjinskih naroda i drugih manjinskih nacionalnih …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *