Naslovna / Vijesti / Društvo / Obustavljen postupak javne nabavke za izvođenje radova na adaptaciji fasada i krovova na stambenim zgradama

Obustavljen postupak javne nabavke za izvođenje radova na adaptaciji fasada i krovova na stambenim zgradama

Opština Pljevlja raspisala je 22. avgusta 2019. godine otvoreni postupak javne nabavke za nabavku radova po partijama – Partija 1: Izvođenje radova na adaptaciji fasada na stambenim zgradama u Pljevljima i Partija 2: Izvođenje radova na adaptaciji krovova na stambenim zgradama u Pljevljima. Prema riječima Blaža Šubarića, službenika za javne nabavke opštine Pljevlja otvaranje ponuda bilo je zakazano za 1. oktobar 2019. godine. Sekretarijat za stambeno-komunalneposlove, saobraćaj i vode na predlog Komisije za otvaranje i vrednovanje ponuda, donio je odluku o obustavljanju postupka javne nabavkeiz razloga što nije dostavljena nijedna ponuda. Procijenjena vrijednost radova na adaptaciji fasada na stambenim zgradama u Pljevljima sa uračunatim PDV-om bila je 88.000 eura dok je za izvođenje radova na adaptaciji krovova na stambenim zgradama u Pljevljima procijenjena vrijednost sa uračunatim PDV-om iznosila 42.000 eura.

Ponuđač može izjaviti žalbu protiv ovog rješenja Državnoj komisiji za kontrolu postupaka javnih nabavki u roku od 10 dana od dana dostavljanja ove odluke.

Na raspisani tender za nabavku vodovodnog i građevinskog materijala za seoske vodovode stigla je jedna ponuda. Ponudu je dostavila firma „Gama Kom“ DOO Pljevlja. Procijenjena vrijednost nabavke sa uračunatim PDV-om je 14.750,00 eura a Gama Kom je ponudio cijenu od 14.522,70 eura. Komisija za otvaranje i vrednovanje ponuda ocjenila je ponudu ispravnom tako da je „Gama Kom izabran kao najpovoljniji ponuđač. Narednih dana očekuje se potpisivanje ugovora sa najpovoljnijim ponuđačem.

O Vesna Tanjević

Pročitajte i

Završni radovi na adaptaciji i izgradnji sportskih igrališta u Gagovića imanju i terenu kod Gimnazije

U saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih Crne Gore, Opština Pljevlja realizuje izgradnju novog terena …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *