Naslovna / Vijesti / Politika / OO DPS Pljevlja: Lokalni Demagozi se oglasiše ko da su pali sa Marsa

OO DPS Pljevlja: Lokalni Demagozi se oglasiše ko da su pali sa Marsa

Lokalni Demagozi se oglasiše ko da su pali sa Marsa. Partija koje je sastavljana od onih koji su po raznim partijama bili pismonoše i političari-pripravnici sad bi da drži pridike nekome.

Gospodo Demagozi treba li da Vas podsjećamo čije su junoše do juče bili vaši odbornici? Ili ste zaboravili, ili mislite da Pljevljaci ne znaju? Lekić bio dobar dok je zapošljavao a onda mu vi okrenuli leđa! Treba li da nabrajamo redom imena, ili i ptice na grani znaju, ko je sve iz reda fumkcionera Demagoga zaposlen u lokalnoj administraciji za manadata koalicije SNP-DF? Nego kako izdadoste  Lekića tako   ćete i mlađanog Aleksu ostaviti kad na sledećim izborima građani koji su vas već otpisali kazne vase demagoške nebuloze.

Za razliku od većeg dijela opozicije lokalna vlast na čelu sa Demokrtaskom partijom socijalista odgovorno se odnosi prema donošenju odluka bitnih za funkcionisanje svih subjekata koji doprinose razvoju našeg grada. Tako je i bilo na poslednjoj sjednici SO Pljevlja i tako će biti ubuduće jer smo dobili mandat od građana da radimo u interesu našeg grada. A ovim dežurnim  kvazipolitičarima savjetujemo: ”Dođite sebi dok još imate kome”

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Pljevlja

O RTPV

Pročitajte i

Saopštenje za javnost povodom šovinističkih poruka u Pljevljima

Povodom šovinističkih poruka usmjerenih protiv naših sugrađana – pripradnika manjinskih naroda i drugih manjinskih nacionalnih …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *