Naslovna / Vijesti / Društvo / Policija, Služba zaštite i spašavanja i građani upravo vrše pretragu terena na području Crnog vrha u potrazi za Haračićem

Policija, Služba zaštite i spašavanja i građani upravo vrše pretragu terena na području Crnog vrha u potrazi za Haračićem

U toku je akcija pretrage terena u rejonu Crnog vrha, prema granici sa Srbijom, u potrazi za pljevljakom Alemom Haračićem.

U akciji pretrage terena pored pripadnika Policije, učestvuju i pripadnici Službe zaštite i spašavanja Pljevlja,porodica nestalog mladića i građani Pljevalja koji su se odazvali na apel porodice da se pomogne u pronalaženju nestalog Alema Haračića.

Na pravcu pretrage ima dosta napuštenih kuća, a koristi se svaka prilika da se od mještana Crnog vrha dobije bilo kakva informacija o boravku mladića na ovom prostoru opštine Pljevlja.

iNFINITY studio iz Pljevalja koji posjeduje dron, ponudio je pomoć da njihovo stručno lice, uz pomoć drona, istraži navedeni rejon koji se nalazi prema granici sa susjednom Srbijom.

Iako se pretraga terena vrši već više sati, do sad nije dala nikakve rezultate. U toku jučerašnjeg dana vladale su loše vremenske prilike na ovom području koje je na većoj nadmorskoj visini ali se u toku današnjeg dana vrijeme stabilizovalo, iako je dosta hladno, posebno na višim predjelima gdje se vrši pretraga terena.

Dvadeset dvogodišnji mladić zadnji put je viđen prije dvije noći u selu Rudnica i od tada mu se gubi svaki trag, Na sebi je imao žuti duks, a visok je oko 2 metra. Porodica moli sve one koji bilo šta znaju o njemu, da jave u najbližu stanicu policije ili na broj telefona 068/316-620.

Izvor: PV INFORMER

O RTPV

Pročitajte i

Programska šema za srijedu, 23. 9. 2020.

  SRIJEDA 23.9.2020.     7,00-7,40 AUTO SHOP“- repriza   Strana produkcija 7,40-7,50 Pljevlja u …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *