Naslovna / Vijesti / Politika / DPS Pljevlja: Demagozi će na sledećim izborima biti politička prošlost

DPS Pljevlja: Demagozi će na sledećim izborima biti politička prošlost

Držati nivo korespodencije a polemisati sa crvenokravatašima je vrlo teško. Misle ako su se iz dojučerašnjih ratnohuškačkih šinjela preobukli u odjela da građani ne pamte. Skoro svi današnji mlađani demagoški junoši su se uhljebili za vrijeme vršenja vlasti od strane opozicije. Onda kada su zarad udomljavanja rođaka i kumova uz isplatu sigurnih zarada zaustavili sve investicije u Pljevljima. I bez trunke obraza sada pitaju za određene projekte!!! Znaju i vide Pljevljaci šta smo sve uradili za poslednjih pet godina vršenja vlasti na čelu sa Demokratskom partijom socijalista. Znaju i zato nam daju povjerenje.

Nikako demagozi da shvate da je Demokratska partija socijalista odgovorna politička partija, koja zbog  interesa svih građana uvijek daje dobra i adekvatna kadrovska rješenja. Ne bavimo se mahalskom pričom i poštujemo svačije lično mišljenje i stav. To smo pokazali i izborom novog predsjednika opštine Pljevlja gospodina Igora Golubovića koji je za ovaj kratak period pokazao kako i na koji način treba raditi u interesu svih građana.

Svi dobronamjerni građani pozdravljaju investicije koje su vidljive na svakom koraku. Jedino demagozi koji valjda lete u oblacima svojih sopstvenih iluzija nikako da se spuste  i vide: Dom kulture, Dom za stare, glavnu ulicu, komplet saobraćajnu infrastrukturu u gradu, parkove, sportske terene, obnovljene škole, nove moderne saobracajnice, seoske puteve, vodovode….

Mi idemo dalje, razvijamo našu opštinu a Demagozima ostvaljamo da kukaju za vremenima prošlim jer će već na sledećim izborima i sami biti politička prošlost ne samo Pljevalja već i cijele Crne Gore.

OO DPS Pljevlja

O RTPV

Pročitajte i

Pogledajte koja partija je potrošila najviše novca za reklame na Fejsbuku

Političke partije i izborne liste potrošile su više od 77 hiljada eura za sponzorisanje njihovih …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *