Naslovna / Vijesti / Politika / Saopštenje za javnost Demokrata

Saopštenje za javnost Demokrata

Pošto se u saopštenja razumiju kao u jedriličarstvo u Kazahstanu, pripadnici devetog ešalona ozbiljne politike, bolje poznatiji pod imenom OO DPS-a Pljevlja, štancuju nekakve gramatički netačne proglase za javnost, ne bi li, konačno, ubijedili građane kako su od Pljevalja napravili El Dorado.

Gospodo, ukoliko vašim defanzivnim saopštenjima pokušavate da građane Pljevalja napravite slijepim kod očiju, moramo vas u startu razuvjeriti da vam to neće uspjeti. Uostalom, u vase fantazmagorije o blagostanju nije povjerovao ni bivši clan DPS-a, Mirko Đačić, koji je, shvativši o kakvoj je kriminalnoj organizaciji riječ, utekao glavom bez obzira sa mjesta predsjednika Opštine.

Optužujete nekoga iz opozicije za uhljebljenje, dok su se istovremeno čitave porodice lokalnih DPS funkcionera rasijale po javnim institucijama i preduzećima kao šišarke na vjetru, potpuno okupiravši i zarobivši državne resurse, a sve na uštrb kvaliteta života građana.

Pošto ste se tek stidljivo dohvatili teme zaposlenih funkcionera Demokrata, opet vas pozivamo da izađete sa listom zaposlenih, ako je imate, a nemate zato sto i sami znate da izmisljate. Za razliko od vas mi cemo izaci sa spiskom hirurški precizno seciranog stabla zaposlenih funkcionera DPS-a, njihovih bližih i daljih rođaka, pa da vidimo ko je gdje uhljebljen i kako.

Kada već pominjete ratnohuškačke šinjele, mislite li na onaj Đukanovićev sa Dubrovnika, ili pak mislite na neke domaće, lokalne šinjele u kojima ste postavljali barikade jedni drugima iz OO DPS-a, a sad optužujete nekoga trećeg? Političkog kameleona kao što je vaša organizacija zanima samo novac, dok su ideologija, politika, gaženje preko kvaliteta života građana samo usputna stanica do konačnog cilja – poboljšanja ličnog života pojedinaca u vašim redovima.

Na kraju da vam poručimo da vi sa nama ne možete. Ni politički, ni retorički, ni argumentima, jer pripadate krimi-organizaciji koja je od Pljevalja napravila afričku koloniju u koju ni bumerang nema namjeru da se vraća.

OO Demokrata Pljevlja

O RTPV

Pročitajte i

Pogledajte koja partija je potrošila najviše novca za reklame na Fejsbuku

Političke partije i izborne liste potrošile su više od 77 hiljada eura za sponzorisanje njihovih …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *