Naslovna / Vijesti / Društvo / Otvaranje ponuda 21. oktobra

Otvaranje ponuda 21. oktobra

Otvaranje ponuda na tenderu za izgradnja stepeništa od glavne ulice do Trga “Dorđije Peruničić” odloženo zbog objavljene izmjene tenderske dokumentacije.

Opština Pljevlja raspisala je otvoreni postupak javne nabavke  za izgradnju stepeništa od glavne ulice do Trga “Dorđije Peruničić” u Pljevljima. Prema riječima Blaža Šubarića službenika za javne nabavkeOpština se u skladu sa članom 90. Zakona o javnim nabakama opredijelila za skraćeni rok podnošenja ponuda u otvorenom postupku javne nabavke od 22 dana od dana objavljivanja tenderske dokumentacije iz razloga što se građevinska sezona završava, a pomenuto stepenište je veza dva platoa, jednog koji je u sklopu glavne ulice gdje se radovi završavaju, a drugi plato Trg Đorđija Peruničića koji nije predmet radova. Procijenjena vrijednost radova sa uračunatim PDV-om je 150.000 eura.

Javno otvaranje ponuda, bilo je zakazano za 10. oktobar ali je prema riječima Šubarića odloženo za  21. oktobar 2019. godine zbog objavljene izmjene tenderske dokumentacije. Odluka o izboru najpovoljnije ponude donijeće se u roku od 60 dana od dana javnog otvaranja ponuda.

O Vesna Tanjević

Pročitajte i

Novih 230 slučajeva koronavirusa u Crnoj Gori, u Pljevljima zabilježena četiri slučaja infekcije

Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od posljednjeg presjeka završile PCR analizu 664 uzorka na …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *