Naslovna / Vijesti / Društvo / Raspisan javni konkurs za dodjelu Studentske nagrade opštine Pljevlja za 2019. godinu

Raspisan javni konkurs za dodjelu Studentske nagrade opštine Pljevlja za 2019. godinu

Sekretarijat za društvene djelatnosti opštine Pljevlja raspisao je javni konkurs za dodjelu Studentske nagrade opštine Pljevlja za 2019. godinu. Nagrada se dodjeljuje povodom 20. novembra, praznika Opštine, studentima koji imaju prebivalište u opštini Pljevlja, kao izraz priznanja za izuzetan uspjeh u studiranju. Sredstvima iz Budžeta opštine Pljevlja nagrađuje se do 5 studenata sa različitih fakulteta.

Pravo učešća na Konkursu imaju studenti koji:studiraju u Crnoj Gori i zemljama bivše SFRJ, imaju prebivalište na teritoriji opštine Pljevlja, koji su završili osnovne studije u periodu između dva konkursa, do roka predviđenog za predaju dokumenata, koji su tokom osnovnih studija ostvarili srednju ocjenu položenih ispita najmanje 9,50.

Prijava na Konkurs se podnosi na obrascu koji propisuje organ lokalne uprave nadležan za poslove obrazovanja. Obrazac se može podići na šalteru Građanskog biroa opštine Pljevlja ili preuzeti sa web sajta Opštine. Nagrada se istom studentu može dodijeliti samo jedanput. Konkurs je otvoren do 30.10.2019.godine. Nagrade će biti uručene dobitnicima na Svečanoj sjednici Skupštine opštine Pljevlja povodom 20. novembra, praznika Opštine.

O Vesna Tanjević

Pročitajte i

Na koronavirus pozitivno još 212, četiri slučaja u Pljevljima

Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od posljednjeg presjeka završile PCR analizu 857 uzorka na …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *