Naslovna / Sport / Ostalo / Goran Cerović postao prvi stranac koji se popeo na pobjednički podijum na Berlinskoj Ciklo Kros trci

Goran Cerović postao prvi stranac koji se popeo na pobjednički podijum na Berlinskoj Ciklo Kros trci

Pljevaljski i crnogorski biciklista Goran Cerović nastavlja sa izvanrednim rezultatima. On je na nedavno održanoj Ciklo Kros trci u Berlinu ostvario treće najbolje vrijeme i na taj način došao do bronzane medalje. Treba napomenuti da je Goran Cerović prvi stranac koji se popeo na pobjednički podijum u 60 godina od kad se organizuje ova trka tako da je odmah skrenuo pažnju na svoj kvalitet. Inače učestvovalo je preko 70 vozača koji su se borili za jedno od prva tri mjesta.

Goran Cerović će takmičenje nastaviti u Bundes ligi a prva trka je za dane vikenda. Goran nastupa za BK ,,Pljevlja” što posebno doprinosi promociji i pljevaljskog ali i crnogorskog biciklizma.

Ono što raduje je da Goran Cerović nema zdravstvenih problema i nakon virusa prehlade koji ga je na kratko odvojio od trenažnog procesa, sada radi punom parom i nema sumnje da će stići još sjajnih rezultata.

Takođe Cerović nastupa na novom Ciklo-kros biciklu i u potpunosti je zadovoljan njegovim performansama.

O Alen Džakić

Pročitajte i

Pljevlja bila domaćin Otvorenom prvenstvu Crne Gore u gađanju pištoljem i revolverom velikog kalibra

Danas je u našem gradu održano Otvoreno prvenstvo Crne Gore gađanja pištoljem i revorverom velikog …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *