Naslovna / Vijesti / Društvo / Ministarstvo kulture objavilo Konkurs za sufinansiranje projekata i programa iz oblasti kreativnih industrija i naučnih istraživanja

Ministarstvo kulture objavilo Konkurs za sufinansiranje projekata i programa iz oblasti kreativnih industrija i naučnih istraživanja

Ministarstvo kulture Crne Goreobjavilo je konkurs za sufinansiranje projekata i programa iz oblasti kreativnih industrija i naučnih istraživanja u skladu sa Akcionim planom Programa “Kreativna Crna Gora: Identitet, imidž, promocija” u 2019. godini.

Ministarstvo kulture će u okviru ovog konkursa sufinansirati proizvode i projekte u skladu sa sljedećim tematskim okvirima: Raznolikost kulturnog izraza, Uspostavljanje kulturnog proizvoda iz oblasti modnog dizajna i dizajna tekstila i  Uspostavljanje ICT proizvoda.

Prijave se dostavljaju zaključno sa 27.11.2019. godine u 12h, a odluku o izboru programa/projekata za sufinansiranje donijeće Ministarstvo kulture, po predlogu stručnih komisija, u skladu sa odredbama Zakona o kulturi.

O Vesna Tanjević

Pročitajte i

Predstavljen Nacrt strateškog plana razvoja opštine Pljevlja

Danas je predstavljen Nacrt strateškog plana razvoja opštine Pljevlja  od 2021 do 2021 godine. Menedžerka …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *