Naslovna / Vijesti / Društvo / Na tenderu za izgradnja stepeništa od glavne ulice do Trga “Dorđije Peruničić” stigle dvije ponude

Na tenderu za izgradnja stepeništa od glavne ulice do Trga “Dorđije Peruničić” stigle dvije ponude

Opština Pljevlja raspisala je otvoreni postupak javne nabavke za izgradnju stepeništa od glavne ulice do Trga “Dorđije Peruničić” u Pljevljima. Prema riječima Blaža Šubarića službenika za javne nabavkeopštine Pljevlja  otvaranje ponuda održano je 21. oktobra 2019. godine. Procijenjena vrijednost radova sa uračunatim PDV-om je 150.000 eura. Na tender su stigle dvije ponude: „Ving“ DOO Pljevlja ponudio je cijenu od 147.510,58 eura a „Tehnogradnja“ DOO Pljevlja 148.080,45 eura. Komisija za otvaranje i vredovanje ponuda ocjenjuje ispravnost ponuda tako da će narednih dana objaviti odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača.

Da podsjetimo da se Opština se u skladu sa članom 90. Zakona o javnim nabakama opredijelila za skraćeni rok podnošenja ponuda u otvorenom postupku javne nabavke od 22 dana od dana objavljivanja tenderske dokumentacije iz razloga što se građevinska sezona završava, a pomenuto stepenište je veza dva platoa, jednog koji je u sklopu glavne ulice gdje se radovi završavaju, a drugi plato trg Đorđija Peruničića koji nije predmet radova. Otvaranje ponuda bilo je zakazano za 10. oktobar ali je odloženo za 21. oktobar 2019. godine zbog objavljene izmjene tenderske dokumentacije.

O Vesna Tanjević

Pročitajte i

Završni radovi na adaptaciji i izgradnji sportskih igrališta u Gagovića imanju i terenu kod Gimnazije

U saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih Crne Gore, Opština Pljevlja realizuje izgradnju novog terena …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *