Naslovna / Vijesti / Društvo / DOO „Ving“ izabran kao najpovoljniji ponuđač na tenderu za izgradnja stepeništa od glavne ulice do Trga “Dorđije Peruničić”

DOO „Ving“ izabran kao najpovoljniji ponuđač na tenderu za izgradnja stepeništa od glavne ulice do Trga “Dorđije Peruničić”

Opština Pljevlja raspisala je otvoreni postupak javne nabavke  za izgradnju stepeništa od glavne ulice do Trga “Dorđije Peruničić” u Pljevljima. Na tender su stigle dvije ponude: „Ving“ DOO Pljevlja ponudio je cijenu od 147.510,58  eura a „Tehnogradnja“ DOO Pljevlja 148.080,45 eura. Procijenjena vrijednost radova sa uračunatim PDV-om bila je 150.000 eura. Nakon što je Komisija za otvaranje i vredovanje ponuda ocjenila ispravnost ponuda opština je izabrala DOO „Ving“ kao najpovoljnijeg ponuđača za izgradnju stepeništa od glavne ulice do Trga “Dorđije Peruničić”tako da se narednih dana očekuje potpisivanje ugovora.

Da podsjetimo da se Opština se u skladu sa članom 90. Zakona o javnim nabakama opredijelila za skraćeni rok podnošenja ponuda u otvorenom postupku javne nabavke od 22 dana od dana objavljivanja tenderske dokumentacije iz razloga što se građevinska sezona završava, a pomenuto stepenište je veza dva platoa, jednog koji je u sklopu glavne ulice gdje se radovi završavaju, a drugi plato trg Đorđija Peruničića koji nije predmet radova. Otvaranje ponuda bilo je zakazano za 10. oktobar ali je odloženo za  21. oktobar 2019. godine zbog objavljene izmjene tenderske dokumentacije, nakon čega je donijeta odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača.

O Vesna Tanjević

Pročitajte i

IJZ: Iz Njemačke 488 uzoraka pozitivno na koronavirus, danas još 226 oboljelih

Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od posljednjeg presjeka završile PCR analizu 673 uzorka na …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *