Naslovna / Vijesti / Društvo / Demanti radnika D.O.O. „Grijanje“ povodom izjave predsjednika opštine Pljevlja

Demanti radnika D.O.O. „Grijanje“ povodom izjave predsjednika opštine Pljevlja

Poslije svega predsjednik Opštine nas je nazvao lažovima pritom nas lažno optuživši da iza naših saopštenja stoje „politički sateliti“.

Na veoma niske grane ste se spustili gospodine gradonačelniče. Trebalo bi da ste predstavnik svakog Pljevljaka, pa i nas, a Vi nas još nazivate lažovima samo zato što govorimo istinu i što Vamse ta istina ne sviđa. Nažalost, ne mogu postojati dvije istine, već samo jedna. Za razliku od nekih, pa i Vas samih, koji danas kažete jedno, a sjutra drugo, preksjutra opet treće, mi imamo svoju riječ iza koje stojimo MI i da niste prekinuli prošli sastanak vidjeli biste u stavci 7 u dokumentu koji smo Vam dostavili da smo jasno rekli da su naši zaposleni i Muslimani i Srbi i Crnogorci i da smo spremni javno da saopštimo da nismo tražili podršku nijedne političke partije i da iza nas ne stoji nijedna politička partija, već naša nevolja koju Vi očigledno ne razumijete, a i kako biste. Znamo mi da sit gladnom ne vjeruje. Sada ne poštujete ni zaključke koje ste sami predložili a koje smo usvojili i koje su ušle u Zapisnik sa našeg prvog sastanka. Čuli smo da se i u menadžmentu firme pitaju da li smo ludi i više od svega se interesuju ko nas „vodi“, pa evo da i njima odgovorimo:

  • još uvijek nismo ludi iako činite sve da nas dovedete do tog stanja, da bi Vama bilo dobro;
  • vode se telad na pijac, a ljudi se predvode, a nas predvodi naša nevolja, jer ste nas doveli u bezizlaznu i beznadežnu situaciju.

Predsjedniče, odgovorno tvrdimo da ste nam predlagali da pokrenemo stečaj a Vi ćete ga sprovesti.

Pošto se više nećete oglašavati, kako rekoste, evo mi ćemo danas podnijeti inicijativu za TV sučeljavanje na našoj lokalnoj televiziji, pa se nadamo da ćete se odazvati našem pozivu.

Radnici D.O.O. „Grijanje“ – Pljevlja

O RTPV

Pročitajte i

Сјутра искључења струје на великом дијелу градског и сеоског подручја

Из Црногорског електродистрибутивног система смо обавијештени да ће због радова на електро мрежи сјутра 22.9.2020.године …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *