Naslovna / Vijesti / Politika / Лекић – Позвао Демократе и Покрет за Пљевља

Лекић – Позвао Демократе и Покрет за Пљевља

Прихватите и потпишите иницијативу за сазивање ванредне сједнице СО Пљевља како би пред лицем јавности водили расправу о катастрофалном стању у пљеваљском здравству.

Предјседник Клуба одборника Нове Српске Демократије, Милан Мијо Лекић, упутио је јавни позив (писмо) предсједницима Клубова одборника Демократске Црне Горе и Покрета за Пљевља са следећим садржајем:

Поштовани,

Овим путем желимо Вас информисати да је Клуб одборника Нове Срспке Демократије, цијенећи непобитну чињеницу, да је стање у пљеваљском здравству катастрофално, а што сте се Ви и Ваше колеге из Клуба у непосредним разговорима сложили, покренуо иницијативу за сазивање ванредне сједнице Скупштине општине Пљевља на којој би водили расправу на поменуту тему која је од животног значаја за наше грађане.

Клубови одборника НСД-а, ДНП-а и СНП-а сачинили су и потписали захтјев (иницијативу) за сазивање ванредне сједнице, информацију о стању у пљеваљском здравству и предложили, по нашем мишљењу, закључке које би СО Пљевља усвојила и који би радикално позитивно утицали на побољшање стања у пљеваљском здравству.

Жалимо, што из више непосредних и посредних, усмених и писаних контаката, за које нисмо јавност упознавали, није тешко било закључити да Ви не желите да ову иницијативу подржите како би ова тема угледала свијетло дана у нашој Скупштини, а сигуран сам да се слажете да је од највећег животног значаја за наше грађане.

Не могу а да Вас не подсјетим, да овакво понашање опозиционих странака није било ни по једној теми која је значајна за наше грађане а оно макар не у нашој општини и да ће се, сигурни будите, овај Ваш однос негативно одразити на опозиционо јединство и заједничко дјеловање.

Због свега наведеног, одлучио сам да Вам се јавно обратим и да Вас позовем да још једном преиспитате Ваш став и подржите нашу иницијативу како би избјегли међуопозиционе конфликте а истовремено испунили пословнички услов да водимо расправу пред лицем јавности у присуству Министра здравља, директора Хитне медицинске помоћи, директора ЈЗУ Опште бонице и Дома здравља, да усвојимо закључке који би утицали да се поправи стање у пљеваљском здравству а све на добробит грађана Пљеваља.

Надам се да ово моје јавно обраћање Вама нећете доживјети као злонамјерно, да ћете позитивно одговорити у кратком временском периоду.

Унапријед захвалан,

ПРЕДСЈЕДНИК ОО НСД и КЛУБА ОДБОРНИКА НСД-а

Милан Мијо Лекић

O RTPV

Pročitajte i

Pogledajte koja partija je potrošila najviše novca za reklame na Fejsbuku

Političke partije i izborne liste potrošile su više od 77 hiljada eura za sponzorisanje njihovih …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *