Naslovna / Vijesti / Kultura / Muzičko poetski program “Art Mix Montenegro” 6. novembra u Domu kulture

Muzičko poetski program “Art Mix Montenegro” 6. novembra u Domu kulture

U okviru Novembarskih svečanosti 6. novembra u Domu kulture održaće se muzičko poetsko veče “Art Mix Montenegro”. Ulaznice su besplatne i mogu se podići na biletarnici Doma kulture na dan koncerta u periodu od 12 do 19 časova.

Muzičko poetski program organizovan je u saradnji Sekretarijata za društvene djelatnosti i Centra za očuvanje i razvoj kulture manjina Crne Gore.

Art Mix Montenegro je program serije koncerata, sačinjenih od četiri cjeline: a cappella pjevanje, umjetnička muzika, resital i narodna muzika, koje izvode neki od naših najeminentnijih umjetnika.

U okviru programa biće izvedene probrane numere umjetničke muzike u izvođenju “Duo Classico”, recitovanje najljepših stihova crnogorskog pjesništva u izvođenju barda crnogorske glumačke scene g. Slobodana Marunovića, narodna muzika u izvođenju g. Šukrije Žutog Serhatlića i ženske klape “Veselice”  i “Štiglići”.

O Dragana Đurišić

Pročitajte i

Ministarstvo kulture podržalo Opštinu Pljevlja sa 12.000,00 eura za realizaciju 4 projekta iz oblasti kulturno – umjetničkog stvaralaštva

U cilju podsticaja i podrške razvoju kulture kroz programe sufinansiranja projekata iz oblasti kulturno umjetničkog …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *