Naslovna / Vijesti / Ekonomija / Sjutra centralna javna rasprava o Nacrtu Odluke o porezu na nepokretnosti

Sjutra centralna javna rasprava o Nacrtu Odluke o porezu na nepokretnosti

Sekretarijat za finansije Opštine Pljevlja utvrdio je program održavanje javne rasprave u postupku donošenja Odluke o porezu na nepokretnosti. Ovom odlukom uvodi se porez na nepokretnostima koje se nalaze na teritoriji Opštine Pljevlja, određuju korektivni koeficijenti za određivanje tržišne vrijednostinepokretnosti, određuju poreske stope, kao i vršenje poslova utvrđivanja, naplate ikontrole poreza.

Sekretarijat za finansije Opštine Pljevlja kao obrađivač odluke prikupio je sve neophodne informacije radi utvrđivanja i sprovođenja Programa održavanja javne rasprave za utvrđeni Nacrt Odluke o porezu na nepokretnosti.

Javna rasprava o Nacrtu Odluke o porezu na nepokretnosti počela je 29. oktobra  a završava se 12. novembra 2019. godine.

Centralna javna rasprava održaće se u utorak 12.11.2019.godine  u zgradi Skupštine opštine Pljevlja, sa početkom u 12.00 časova.

Sekretarijat za finansije Opštine Pljevlja razmotriće primjedbe, predloge i sugestije učesnikajavne rasprave i sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi u roku od 5 dana od završetka rasprave.

O Vesna Tanjević

Pročitajte i

Opštine naplatile 1,63 miliona eura naknada za bespravne objekte

Crnogorske opštine naplatile su ukupno 1,63 miliona eura naknada za komunalne opremanje za bespravne objekte, …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *