Naslovna / Vijesti / Politika / Лекић Демократама – Закаснили сте да забодете нож у леђа српском народу

Лекић Демократама – Закаснили сте да забодете нож у леђа српском народу

Предсједник ОО Демократске Црне Горе опет није смио да се суочи са мном па се крије иза предсједника Општине Пљевља Игора Голубовића. „Морална громада“ из Демократа, сад кад је потучен до ногу мојим аргументима, тражи руку спаса од коалиционих партнера из ДПС-а. Господо из Демократа, није Мијо Лекић као ви па да има нешто са ДПС-ом. Ја са лоповском бандом немам ништа и своје ријечи браним именом и презименом на сваком мјесту. Нисам као ви да ми, не дај Боже, ставове заступа Пајсер Апрцовић и хвали Марта Шћепановић.

Предсједниче ОО ДЦГ, очигледно не смијете да потпишете саопштење јер знате да сам у праву. Нека, и треба да вас је срамота од ових лажи које сте износили ових дана као и од ствари које радите сада у Одбору за изборне реформе  и играте како Брано Гвозденовић свира.

Треба да будете свјесни да вам је план пропао. Касно сте се сјетили да би могли добро продати издају народа. Узели сте од Сороша паре да би трговали са грађанима за интересе белосветске банде и ДПС-а. Мислили сте да ћете на попису 2021. тако помоћи режиму да дигне проценат Црногораца, али све вам је залуд. Из дворишта ваших ментора ових дана чујемо да од НАТО-а нема ништа и да је Европа на ивици понора.

Коју то Европу хоћете да нам увалите? Ви хоћете улице блуда и неморала из Амстердама. Оне стакленике са дјевојкама понесите Макрону, можда прихвати поклон, али треба да будете свјесни да би вас прије изногесао са прага. Ви нудите младим Пљевљакињама радна мјеста жена лаког морала, умјесто да нудите стакленике за расад. Пљевљима Европа из Амстердама не треба, сликајте се са њом и Сорошем.

Укључили сте се много касно да забадате нож у леђа српском народу у Црној Гори мислећи да је српски народ пропао и  да од њега нема ништа, али будите сигурни да сте се грдно преварили. Кренули сте као у вријеме турчења да се обрћете како вас обрне џак жита, али су Срби јачи него што сте рачунали. Опстаће наш народ упркос свим искушењима на домаћем и међународном плану. Нисте схватили војну вјежбу „Словенски штит“ у Србији, господо из Демократа. Само ћу вам рећи да сте са вашим издајама тотално промашили тајминг.

ПРЕДСЈЕДНИК ОО НСД ПЉЕВЉА

Милан Мијо Лекић

O RTPV

Pročitajte i

Saopštenje za javnost povodom šovinističkih poruka u Pljevljima

Povodom šovinističkih poruka usmjerenih protiv naših sugrađana – pripradnika manjinskih naroda i drugih manjinskih nacionalnih …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *