Naslovna / Vijesti / Kultura / Dječija pozorišna predstava ,,Noddy i Pipi u zemlji igračaka” sjutra gostuje u Domu Vojske u Pljevljima

Dječija pozorišna predstava ,,Noddy i Pipi u zemlji igračaka” sjutra gostuje u Domu Vojske u Pljevljima

U sali Doma vojske u Pljevljima u srijedu 13. novembra 2019. godine sa početkom u 12 i 14 časova, odigraće se dječija pozorišna predstava ,,Noddy i Pipi u zemlji igračaka” u produkciji malog pozorišta za djecu “Moped”. Ova predstava organizovana je u okviru Pljevaljskih novembarskih svečanosti a biće organizovan dolazak učenika na predstavu u dogovoru sa školama.

Noddy je najpopularniji lutak na svijetu. Živi u zemlji igračaka, plemenit je, šarmantan, duhovit, djeci već poznat.

“Noddy i Pipi u zemlji igračaka” je predstava edukativnog tipa. Radnja se dešava u zemlji igračaka u kojoj je zalutala i Pipi Duga Čarapa koja će pomoći Noddy-u da zajedno za djecom pobijedi vickastu vješticu Vecu.

Noddy-eva družina je uvijek vesela i razdragana. Predstava je poučna i zabavna. Sadrži pet autorskih tematskih songova, koje su glumci otpjevali uz izvodjenje koreografije. Scenografija je pokretna. Igraju; Saša Radović, Dušanka Rabrenović i Milica Šćepanović.

O Vesna Tanjević

Pročitajte i

Ministarstvo kulture podržalo Opštinu Pljevlja sa 12.000,00 eura za realizaciju 4 projekta iz oblasti kulturno – umjetničkog stvaralaštva

U cilju podsticaja i podrške razvoju kulture kroz programe sufinansiranja projekata iz oblasti kulturno umjetničkog …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *