Naslovna / Vijesti / Društvo / U susret Kongresu DPS-a: Biciklom od Brisela do Podgorice

U susret Kongresu DPS-a: Biciklom od Brisela do Podgorice

U sustret VIII Kongresu DPS-a član partije i vrhunski sportista, biciklista Goran Cerović, odlučio je da pruži podršku Crnoj Gori i DPS-u simboličnom vožnjom od Brisela do Podgorice.

U toku vožnje će proći 10 država, a na putu će mu se priključiti mnogi prijatelji i kolege sportisti.

Kako je saopšteno iz DPS-a putem društvenih mreža moći ćemo da pratimo ovu sportsku akciju koja će na simboličan način spojiti Brisel i Podgoricu.

“Moj cilj, i napor da ga dosegnem do 30, novembra, na “stazi” od Brisela do Podgorice, preko 10 evropskih država, simboličan je doprinos čvrstom opredeljenju Crne Gore na evropskom putu, bez obzira na sve trenutne izazove. Svjestan sam da ovaj moj cilj, nije lako dostići, ali uz odlučnost, entuzijazam, dobru pripremu i precizan plan siguran sam da ću ga ostvariti”, navodi Carević.

Želi da ga građani Crne Gore podrže na tom putu, kao i kolege sportisti koji znaju koliko rada, truda i odricanja je potrebno, za uspjehe u profesionalnom sportu, posebno u biciklizmu.

“Zastava EU koju donosim iz Brisela, simbol je evropske porodice država, kojoj suštinski, pripada i moja Crna Gora.  Ovim svojim potezom želim simbolično da dam podršku i mojoj partiji, pred predstojeći VIII Kongres i pokažem kako se, baš kao što DPS godinama čini, se velikim izazovima treba suočavati jasnom vizijom i snažnom željom da ih savladamo.

Put od Brisela do Podgorice nije lak ni za Crnu Goru ni za mene, ali smo sigurni da smo na pravom putu i da zajedno možemo da savladamo sve prepreke i Crnu Goru i formalno vratimo Evropi”, zaključio je Carević.

Izvor: AntenaM

O RTPV

Pročitajte i

U Vojsku primljen 141 vojnik po ugovoru

Ministarstvo odbrane je nakon spovedenih intervjua i provjera, u Vojsku Crne Gore primilo 141 vojnika. …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *