Naslovna / Vijesti / Kultura / Koncert Kaliopi u Domu kulture

Koncert Kaliopi u Domu kulture

Prepoznatljiva po specifičnoj boji vokala, emotivnoj interpretaciji i harizmatičnosti poznatu makedonsku pjevačicu Kaliopi imaće priliku da čuje pljevaljska publika povodom Dana opštine 20. novembra u Domu kulture od 20 časova.

Na sceni će se smjenjivati brojni hitovi jedne od najvećih umjetnica na Balkanu među kojima su „Bato“, „Kofer ljubavi”, “Znam da te volim”, ,,Melem”, ,,Crno i belo”.

Na svakom koncertu ostvari posebnu vezu sa publikom koja traje i postaje veća pri svakom sledećem susretu.

U ranijim izjavama za medije Kaliopi je istakla kada nastupa sa svojim orkestrom i pratećim vokalima, da se svi osećaju kao jedna porodica. Upravo ta energija i ostvareni fluid sa publikom i ovaj put je glavna inspiracija za koncerte koji dolaze. Mislim da su se oni jako dobro uklopili u moj film koji stvaram oko muzike i nastupa. Dodala je znam da publika koja dolazi na moje koncerte, ona dolazi da sluša, a ja imam za cilj da ih animiram, da uđu u moju priču da to zajedno kreiramo. Mislim da sam konačno uspela da ih opustim, i da, čim koncert krene, kroz tu neku interakciju sa njima, uspijem da ih natjeram da budu direktni učesnici koncerta.

Organizator koncerta je opština Pljevlja, ulaznice po cijeni od pet eura mogu se kupiti na biletarnici Doma kulture od ponedeljka 18. novembra  od 12h. Novac od prodaje karata biće doniran u humanitarne svrhe.

O Dragana Đurišić

Pročitajte i

Ministarstvo kulture podržalo Opštinu Pljevlja sa 12.000,00 eura za realizaciju 4 projekta iz oblasti kulturno – umjetničkog stvaralaštva

U cilju podsticaja i podrške razvoju kulture kroz programe sufinansiranja projekata iz oblasti kulturno umjetničkog …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *