Naslovna / Vijesti / Ekonomija / Rasprava o Nacrtu budžeta od 19.11. do 03.12.2019.godine

Rasprava o Nacrtu budžeta od 19.11. do 03.12.2019.godine

Nacrt budžeta dostaviće se klubovima odbornika Skupštine opštine Pljevlja, Savjetima mjesnih zajednica na području opštine, javnim službama čije je osnivač Skupština opštine Pljevlja, organima lokalne uprave i sredstvima javnog informisanja.

Javna rasprava o Nacrtu budžeta održaće se u klubovima odbornika Skupštine opštine Pljevlja u terminima koje predlože klubovi odbornika;

Javna rasprava o Nacrtu budžeta sa predsjednicima Savjeta gradskih mjesnih zajednica održaće se 25. novembra u sali Skupštine opštine Pljevlja sa početkom u 12h, a sa predsjednicima Savjeta seoskih mjesnih zajednica 28. novembra u sali Skupštine opštine Pljevlja sa početkom u 12h.

Sekretarijat za finansije opštine Pljevlja zadužen je da u cilju stvaranja osnove za izradu Predloga budžeta opštine Pljevja za 2020.godinu analizira sve primjedbe i predloge učesnika javne rasprave i da se o istima izjasni najkasnije do 06.novembra.

Nacrt budžeta je postavljen na web sajtu opštine Pljevlja, tako da je dostupan za  preuzimanje svim zainteresovanim pravnim i fizičkim licima. Javna rasprava o Nacrtu budžeta trajaće do 03.decembra.

O Vanja Janjušević

Pročitajte i

Opštine naplatile 1,63 miliona eura naknada za bespravne objekte

Crnogorske opštine naplatile su ukupno 1,63 miliona eura naknada za komunalne opremanje za bespravne objekte, …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *