Naslovna / Vijesti / Politika / Saopštenje kluba odbornika DPS, BS, SD: Odbacujemo tvrdnju USS da nam je dostavljena inicijativa za sazivanje vanredne sjednice SO Pljevlja

Poštovani građani,

Povodom teksta u dnevnom listu “Dan”: “Vlast ne brine što radnici čekaju deset plata“, klub odbornika koalicije DPS, BS, SD, odbacije tvrdnje Unije slobodnih sindikata, odnosno njihovog predstavnika u Pljevljima gospodina Sekulića da je navedeni sindikat dostavio našem klubu ili partijama u bilo kom obliku inicijativu za sazivanje vanredne sjednice SO Pljevlja povodom rješavanja problema u pojedinim komunalnim preduzećima u našoj opštini. Nije nam jasna namjera navedenog sindikata da iznosi netačne tvrdnje, posebno imajući u vidu da su istu inicijativu (po kazivanju predstavnika pojedinih opozicionih partija) dostavili klubovima opozicije.

Svjesni smo problema u pojedinim lokalnim preduzećima ali isto tako znamo da je izvor problema iz perioda kad su neke druge strukture vodile ovaj grad. Bez potrebe da dalje polemišemo, jasno je namjera lokalne uprave na čelu sa koalicijom DPS, SD, BS da na dugoročno održiv način riješi sve izazove pred kojima se nalaze neka od lokalnih preduzeća. Zbog toga ćemo pokazati kao i uvijek do sad odgovoran odnos prema ovoj i svim drugim temama od značaja za život građana Pljevalja.

Saopštenje za javnost povodom šovinističkih poruka u Pljevljima

Povodom šovinističkih poruka usmjerenih protiv naših sugrađana – pripradnika manjinskih naroda i drugih manjinskih nacionalnih …