Naslovna / Vijesti / Društvo / Raspisan javni konkurs za rapodjelu sredstava nevladinim organizacijama za 2019. godinu

Raspisan javni konkurs za rapodjelu sredstava nevladinim organizacijama za 2019. godinu

Predmet konkursa je raspodjela sredstava nevladinim organizacijama planiranih Budžetom opštine Pljevlja za 2019. Godinu u iznosu od 11.150,00 eura / 0,1 posto tekućeg godišnjeg plana Budžeta/ za projekte koji se u potpunosti realizuju na teritoriji opštine Pljevlja, a koji doprinose ostvarivanju utvrđenih ciljeva u strateškim dokumentima, programima i planovima opštine u sledećim oblastima: kultura, zaštita životne sredine i promocija turizma u ruralnom području.

Raspodjelu sredstava vrši Komisija za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama opštine Pljevlja za 2019. godinu.

Nevladina organizacija može konkurisati sa jednim projektom godišnje. Nevladina organizacija može konkurisati za ukupan iznos ili za dio sredstava za realizaciju aktivnosti iz projekta i dužna je da to naznači. Maksimalan iznos  dodjeljenih sredstava za projekte koje podnese nevladina organizacija ne može iznositi više od 20 posto od ukupnog iznosa predviđenog Budžetom Oštine za finansiranje projekata nevladinih organizacija.

Nevladina organizacija podnosi prijavu na konkurs u roku 30 dana od dana njegovog objavljivanja.

Komisija za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama će u roku od 30 dana od dana otvaranja prijava utvrditi rang listu projekata prema njihovoj konačnoj ocjeni, koja će biti objavljena na oglasnoj tabli i web sajtu opštine. Komisija za raspodjelu sredstava  nevladinim organizacijama će donijeti odluku o raspodjeli sredstava nevladinim organizacijama u roku od 8 dana od dan utvrđivanja rang liste.

O Vesna Tanjević

Pročitajte i

CAZAS: Godišnje 1.400 abortusa, većina namjernih

Povodom 26. septembra Svjetskog dana kontracepcije, iz CAZAS-a je saopšteno da se u Crnoj Gori …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *