Naslovna / Vijesti / Politika / Za predsjednika OO SNP-a izabran Budimir Tanjević

Za predsjednika OO SNP-a izabran Budimir Tanjević

Sinoć je u Pljevljima održana sjednica opštinskog odbora SNP na kojoj je za novog predsjednika izabran diplomirani pravnik Budimir Tanjević.

Obraćajući se prisutnima predsjednik SNP Vladimir Joković je  govorio o aktuelnostima na političkom polju i aktivnostima koje se odvijaju u SNP.

“Pljevlja i ovaj opštinski odbor su bili od velikog značaja za SNP  i tako će biti i ubuduće. Stoga, moramo sve učiniti da u Pljevljima povratimo staru snagu”,kazao je Joković.

“Ovim gradom i Crnom Gorom vladaju oni koji su osiromašili narod i koji nas dijele po svim šavovima. Zbog svog neznanja i halapljivosti doveli su državu na ivicu ekonomskog ambisa i da bi skrenuli pažnju sa tih problema, atakuju na naše svetinje, našu crkvu, našu Mitropoliju. Nećemo im to dozvoliti. Opozicija mora sve da učini da jedinstvenim djelovanjem obezbjedi ravnopravne uslove za izbore i da eventualnim zajedničkim nastupom u jednoj ili više kolona smijeni ovaj autistični režim. SNP će u toj borbi dati svoj veliki doprinos. Zato i ovaj opštinski odbor večeras u Pljevljima, i svi drugi koje smo  minulih dana organizovali ili koje tek treba da održimo, su garant  stabilizacije SNP koji pokazuju da nam satelitske partije koje se ovih dana formiraju uz pomoć DPS-a ne mogu nauditi”, rekao je Joković.

Skup je pozdravio i Dragoslav Šćekić, potpredsjednik SNP.

Prisutni su bili i Dragan Vukić, sekretar Izvršnog odbora, portparol Miloš Rajković i funkcioner SNP Darko Stojanović.

O RTPV

Pročitajte i

Pogledajte koja partija je potrošila najviše novca za reklame na Fejsbuku

Političke partije i izborne liste potrošile su više od 77 hiljada eura za sponzorisanje njihovih …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *