Naslovna / Vijesti / Kultura / Komedija “COSA NOSTRA” u Domu kulture u petak 6. decembra

Komedija “COSA NOSTRA” u Domu kulture u petak 6. decembra

Umjetnička grupa “Satya” iz Sarajeva odigraće pozorišnu predstavu “Cosa Nostra” u Domu kulture Pljevlja u petak 6. decembra 2019. godine sa početkom u 19 časova.

”Cosa Nostra” je duhovita priča o neobičnom susretu dvije potpuno različite žene Gabrijele i Marlene u nesvakidašnjem ambijentu i spoznaji da su u ljubavnom trokutu s istim muškarcem. Traje borba kome će on pripasti, mijenjaju se sredstva, smišljaju strategije. Na kraju od ljutih rivalki njih dvije postaju najbolje prijateljice. Ovo je komedija o ženama, nevjernim muškarcima, strategijama, igrama na sreću, prijateljstvu i brdu para!

U predstavi igraju glumica Drame Narodnog pozorišta Sarajevo, Minka Muftić široj javnosti poznata po ulogama iz brojnih TV i filmskih projekata (”Viza za budućnost”, ”Lud, zbunjen, normalan”, ”Nebo iznad krajolika”, ”Belvedere”) i mlada glumica Drame Narodnog pozorišta Sarajevo Belma Salkunić, poznatija po ulogama u serijama „Crna hronika“, „Lud, zbunjen, normalan“, te filmovima „Dobro uštimani mrtvaci“, „Sarajevski Romeo i Julija“, „Glas“… Scenografiju za predstavu potpisuje Marijela Margeta – Hašimbegović koja dugi niz godina dizajnira scenografiju i kostime za predstave Narodnog pozorišta Sarajevo i brojne TV serije.

Predstava traje 70 min.

Organizatori predstave: Sekretarijat za društvene djelatnosti opštine Pljevlja i Turistička organizacija Pljevlja.

Cijena ulaznice: 2€.

Prodaja ulaznica: Na biletarnici Doma kulture Pljevlja u četvrtak (5.12) i petak (6.12) u periodu od 12 do 19 časova.

O RTPV

Pročitajte i

Ministarstvo kulture podržalo Opštinu Pljevlja sa 12.000,00 eura za realizaciju 4 projekta iz oblasti kulturno – umjetničkog stvaralaštva

U cilju podsticaja i podrške razvoju kulture kroz programe sufinansiranja projekata iz oblasti kulturno umjetničkog …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *