Naslovna / Vijesti / Kultura / Izložba likovnih radova Ermine Vlahovljak, profesorice francuskog jezika u dvorcu Petrovića na Kruševcu

Izložba likovnih radova Ermine Vlahovljak, profesorice francuskog jezika u dvorcu Petrovića na Kruševcu

Udruženje profesora francuskog jezika Crne Gore povodom Svjetskog dana profesora francuskog jezika i 20 godina postojanja ovog strukovnog udruženja, koje je jedno od prvih formiranih na nivou Crne Gore, organizovalo je prigodnu svečanost u Dvorcu Petrovića na Kruševcu u Podgorici. U sklopu niza aktivnosti tog dana, u izložbenom prostoru, priređena je izložba likovnih radova naše sugrađanke, profesorice francuskog jezika Ermine Vlahovljak.

Pored velikog broja zvanica, svečanost i izložbu svojim prisustvom su uveličali Njegovo visočanstvo Nikola Petrović, njena ekselencija Katrin Tudik ambasadorka Francuske u Crnoj Gori, Ana Stanišljević nadzornica za francuski jezik i direktor Francuskog instituta u Podgorici. Posjetioci izložbe imali su lijepe komentare o likovnoj postavci naše profesorice.

U oficijelnom dijelu programa, jedanaest profesora dobilo je zahvalnice za poseban doprinos aktivnostima Udruženja profesora francuskog jezika kao i za doprinos promociji francuskog jezika i frankofonih kultura.

O Vesna Tanjević

Pročitajte i

Ministarstvo kulture podržalo Opštinu Pljevlja sa 12.000,00 eura za realizaciju 4 projekta iz oblasti kulturno – umjetničkog stvaralaštva

U cilju podsticaja i podrške razvoju kulture kroz programe sufinansiranja projekata iz oblasti kulturno umjetničkog …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *