Naslovna / Vijesti / Kultura / Muzičko poetski program “Art Mix Montenegro” u Domu kulture

Muzičko poetski program “Art Mix Montenegro” u Domu kulture

Sekretarijat za društvene djelatnosti opštine Pljevlja u saradnji sa Centrom za očuvanje i razvoj kulture manjina Crne Gore (CEKUM) organizuje muzičko poetski program “Art mix Montenegro” koji će se održati dana 11. decembra 2019. godine u sali Doma kulture Pljevalja sa početkom u 19 časova.

“Art Mix Montenegro” je program serije koncerata, sačinjenih od četiri cjeline: a cappella pjevanje, umjetnička muzika, recital i narodna muzika, koje izvode neki od naših najeminentnijih umjetnika.

U okviru programa biće izvedene probrane numere umjetničke muzike u izvođenju “Duo Classico”, recitovanje najljepših stihova crnogorskog pjesništva u izvođenju barda crnogorske glumačke scene g. Slobodana Marunovića, narodna muzika u izvođenju g. Esada Merulića i ženske klape “Veselice”  i “Štiglići”.

Ulaz: besplatan.

Napomena: Besplatne ulaznice se mogu podići na biletarnici Doma kulture Pljevlja na dan održavanja programa u periodu od 12 do 19 časova.

O RTPV

Pročitajte i

Ministarstvo kulture podržalo Opštinu Pljevlja sa 12.000,00 eura za realizaciju 4 projekta iz oblasti kulturno – umjetničkog stvaralaštva

U cilju podsticaja i podrške razvoju kulture kroz programe sufinansiranja projekata iz oblasti kulturno umjetničkog …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *