Naslovna / Vijesti / Društvo / Manifestacija „Pljevlja shopping day and night“ privukla pažnju Pljevljaka

Manifestacija „Pljevlja shopping day and night“ privukla pažnju Pljevljaka

Zajedničkom akcijom Turističke organizacije Pljevlja, Sekretarijata za privredu i Sekretarijata za društvene djelatnosti organizovana je manifestacija pod nazivom „Pljevlja shopping day and night“.

Drugi put ove godine organizuje se manifestacija Shopping night, prvi put je bio krajem juna, a ovog drugog puta 11. decembra, tako da će sasvim drugačiji asortiman odjeće i obuće biti u ponudi i potražnji u odnosu na prethodnu šoping noć u našem gradu. Ovo je jedan od značajnijih događaja koji povezuju modu, preduzetništvo i turistički duh grada.

U preko 50 radnji u ulicama  Kralja Petra I, Omladinskoj, Mila Peruničića, Vuka Karađića, Vuka Kneževića, Nikole Pašića, Tršova, Ivana Milutinovića, Glasinačkoj, na Trgu Đorđa Peruničića našli su se popusti čak i do 50 %.

Pljevljaci su ovu priliku prilično dobro iskoristili pošto je većina radnji bila ispunjena zainteresovanim kupcima. Bila je ovo jedinstvena prilika da trgovinske radnje promovišu svoje proizvode po nešto nižim cijenama, ali i šansa kupaca da kupe proizvode koji im se dopadaju a da pritom nešto i uštede.

O Adnan Kuloglija

Pročitajte i

Završni radovi na adaptaciji i izgradnji sportskih igrališta u Gagovića imanju i terenu kod Gimnazije

U saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih Crne Gore, Opština Pljevlja realizuje izgradnju novog terena …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *