Naslovna / Vijesti / Društvo / Dvadeset nagrada iz Fonda za kvalitet i talente za učenike i nastavnike Gimnazije ”Tanasije Pejatović”

Dvadeset nagrada iz Fonda za kvalitet i talente za učenike i nastavnike Gimnazije ”Tanasije Pejatović”

Gimnazija ”Tanasije Pejatović” je veoma uspješna obrazovna ustanova. Ove godine učenici i nastavnici dobili su dvadeset nagrada iz Fonda za kvalitet i talente.

Učenici i nastavnici Gimnazije ”Tanasije Pejatović” i ove dodine su dobili veliki broj nagrada iz Fonda za kvalitet i talente.

Nagrađeno je sedam profesora Gimnazije i trinaest učenika. Nagrađeni su profesori: Adisa Malagić, Bojana Grujić,  Jadranka Jestrović, Ljubisav Boričić, Rosanda Terzić, Tanja Dragašević i Vesna Kastratović.

Među najboljim i najtalentovanijim učenicima Crne Gore su i  učenici Gimnazije: Aleksandar Kartal, Anđela Leković,  Dragana Zorić, Dušica Kušljević, Hana Hrastovina, Jelena Bujišić, Marko Damjanović, Marko Jelova, Stefan Bojović, Nevena Bojović, Pavle Džuverović,Sara Milinković i Sofija Milić.

Ove godine broj prijavljenih učenika je bio izuzetno veliki, rezultati koji su objavljeni mogu se mijenjati jer teku rokovi za žalbe i vrlo je  vjerovatno da će biti još priznanja za učenike Gimnazije.

O Milivoje Irić

Pročitajte i

Potvrda za vrtić se može dobiti putem novog servisa

Roditelji koji žele da upišu djecu u vrtiće, potvrde od izabranih ljekara sada mogu dobiti …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *