Naslovna / Vijesti / Društvo / Deda Mraz posjeti mališane u dječijem vrtiću “Eko bajka“

Deda Mraz posjeti mališane u dječijem vrtiću “Eko bajka“

Slike sa Deda Mrazom su najslađa uspomena na djetinjstvo. Zato u Vrticu Eko bajka svake godine organizuju slikanje sa Deda Mrazom.

U vrticu „Eko bajka“ obilježavaju sve značajne praznike, ali djeci su najdraže pripreme za Novu godinu. Trude se budu dobri i vrijedni kako bi im Deda Mraz donio poklone, jer on nagrađuje samo poslušnu dječicu. I najdraži deka je već stigao u Eko bajku. Prvo je organizovano slikanje  mališana svih grupa sa Deada Mrazom, za uspomenu na rano djetinjstvo i boravak u vrtiću. Inače u ovoj ustanovi sve je u znaku Nove godine. Novogodišnja izložba je u holu ustanove. Kreacija vaspitača je ziasta neiscrpna. Mnogo ljubavi, rada i motiva je utkano u svaki novogodišnji  detalj. Tu su irvasi u svim veličinama, novogodišnje čestitke i mnogo drugih detalja.

Kao i svake godine u toku su završne prireme za tradicionalnu novogodišnju priredbu. Ove godine je pod nazivom Novogodišnja čarolija. Planirano je da se održi na otvorenom. O detaljima Novogodišnje čarolije vaspitači ne žele da pričaju, jer hoće da nam prirede iznenađenje. U tome će sigurno i uspjeti kao i svake godine. Mi želimo da mališani aktivno učesvuju u radu sa svojim vaspitačima, a Deda Mraz će to znati da cijeni pa će nakon slikanja donijeti i novogodišnje paketiće.

Nama ostaje da ih pratimo u svim aktivnostima i to prezentujemo javnosti uz želju da i u narednoj godini budu kreativni, radni i zdravi. Drugari srećna vam Nova godina.

O Vinka Gogić

Pročitajte i

Završni radovi na adaptaciji i izgradnji sportskih igrališta u Gagovića imanju i terenu kod Gimnazije

U saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih Crne Gore, Opština Pljevlja realizuje izgradnju novog terena …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *