Naslovna / Vijesti / Društvo / Za uređenje fasada u Ulici kralja Petra Vlada opredjelila oko 500 hiljada eura

Za uređenje fasada u Ulici kralja Petra Vlada opredjelila oko 500 hiljada eura

Opština Pljevlja raspisala je otvoreni postupak javne nabavke za adaptaciju fasada i fasadnih otvora u cilju implementacije  energetske efikasnosti za zgrade koje se griju iz kotlarnice u Skerlićevoj ulici.

U program energetske efikasnosti ove godine Vlada je opredjelila pomoć opštini Pljevlja u vrijednosti oko 500 hiljada eura za uređenje fasada u glavnoj ulici, odnosno fasada koje se naslanjaju na grijanje u Skerlićevoj ulici – istakao je Nenad Rubežić, direktor Direkcije za izgradnju i investicije.

Tim povodom opština Pljevlja raspisala je 4. decembra 2019. godine otvoreni postupak javne nabavke za adaptaciju fasada i fasadnih otvora u cilju implementacije energetske efikasnosti za zgrade koje se griju iz kotlarnice u Skerlićevoj. Rubežić napominje da su tenderom predviđeni radovi na zgradama Sekretrijata za privredu iza robne kuće, bivšoj zgradi SDK, zgradi PIO, dvjema zgradama u nizu iznad bivše apoteke kao i u zgradi „Korzo“. Ukupna procijenjena vrijednost javne nabavke je 367.000 eura a ponude se predaju do 24. januara.

Osim izrade fasada, tenderom je predviđena zamjena stolarije, ulaznih i balkonskih vrata, ograda na terasama, zamjena oluka.

O Vesna Tanjević

Pročitajte i

Lokalne samouprave, Uprava policije i Uprava za inspekcijske poslove dogovorile koordinirane kontrole poštovanja epidemioloških mjera

Nadležni organi u lokalnim samoupravama će zajedno sa Upravom policije i Upravom za inspekcijske poslove …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *