Naslovna / Sport / Najbolji mladi sportista za 2019. godinu je Radojica Čepić

Najbolji mladi sportista za 2019. godinu je Radojica Čepić

Najbolji mladi sportista za 2019. godinu je Radojica Čepić, standardni juniorski reprezentativac, po mišljenju stručnjaka jedan od najvećih crnogorskih rukometnih bisera.

Za svakog sportistu priznanja dođu kao vjetar u leđa. Tako će, predspostavljamo, I priznanje najbolji mladi sportista za 2019. godinu Radojici Čepiću biti samo podstrek da bude još bolji i da nastavi sa uspijesima.

Radojica Čepić je gostujući u Jutarnjem program Televizije Pljevlja rekao da nije očekivao priznanje ali da mu je izuzetno drago jer je ovo još samo jedna potvrda za njegov rad. Čepić je istakao da mu dosta znači podrška porodice i prijatelja, i da bez njih ne bi bilo lako postići dobre rezultate.

Radojica kaže da će poslije srednje škole upisati fakultet ali da će svakako nastaviti da igra rukomet jer voli taj sport i igra ga srcem.

Njegova ekipa je jako mlada, ali rezultati koje su do sada postigli su zadovoljavajući, ističe najbolji mladi sportista Pljevalja u 2019. godini. Ono što ga posebno raduje jeste povratak i navijanje  publike na tribinama SC “Ada” u prethodnom periodu i nada se da će iz utakmice u utakmicu biti sve više publike koja će bodriti ovu mladu, perspektivnu ekipu.

O Vanja Janjušević

Pročitajte i

Mugoša u ponedjeljak o sportu u Crnoj Gori

Crnogorski sportisti u ponedjeljak bi mogli da dobiju više informacija o mogućem povratku treninzima. Kako …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *