Naslovna / Vijesti / Ekonomija / Raspisan tender za izbor konsultanta za izgradnju toplovoda od Termoelektrane do Sportskog centra „ADA“

Raspisan tender za izbor konsultanta za izgradnju toplovoda od Termoelektrane do Sportskog centra „ADA“

Opština Pljevlja raspisala je otvoreni postupak javne nabavke za izbor konsultanta za izgradnju toplovoda od Termoelektrane do Sportskog centra „ADA“. Tenderski postupak otvoren je do 9. januara 2020. godine. Sredstva u vrijednosti  od 50 hiljada eura opredjeljena su u saradnji sa Vladom.

Prema riječima Nenada Rubežića, direktora Direkcije za izgradnju i investicije Opština nastavlja aktivnosti na rješavanju ekološkog problema u Pljevljima i obezbjeđenja boljeg standarda građana. Rubežić ističe da tender podrazumjeva pripremu tenderske dokumentacije i analizu postojećeg stanja.

Na osnovu ovog tendera u martu ili aprilu  steće će se uslovi da se raspiše tender za izgradnju budućeg toplovoda – odnosno cjevovoda od Termoelektrane do Sportskog centra „ADA“ – naglasio je Rubežić i dodao da će nakon realizacije tendera, pristupiti priključenju građana, koji su već na postojećem grijanju u Skerlićevoj ulici, na toplovod.

O Vesna Tanjević

Pročitajte i

Opštine naplatile 1,63 miliona eura naknada za bespravne objekte

Crnogorske opštine naplatile su ukupno 1,63 miliona eura naknada za komunalne opremanje za bespravne objekte, …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *