Naslovna / Vijesti / Društvo / Kombi Srećko boravio i u našem gradu

Kombi Srećko boravio i u našem gradu

Rukometašice, Marija Jovanović, Sonja Barjaktarović i Sanela Knezović sa kombijem Srećko stigle su i u Pljevlja. Naši sugrađani, kao i uvjek, pokazali su svoju solidarnost i humanost.

Kombi Srećko u Pljevlja je stigao u petak oko 16 časova. Na trgu 13. jul pljevaljski rukometaši su punih ruku dočekali svoje koleginice rukometašice, Mariju Jovanović, Sonju Barjaktarović i Sanelu Knezović koje su pokrenule ovu humanotarnu akciju. Htjele su uljepšati predstojeće praznike crnogorskim građanima koji su loše materijalne situacije, kako bi se i oni osjećali praznično. Ni slutile nisu da će biti ovako dobar odziv. U Pljevljima su pristizali pokloni kako pravnih tako i fizičkih lica. Srećko je ubrzo bio pun garederobe, hrane, igračaka i sredstava za higijenu.

Sonja i Marija su nam ispričale kako su počele akciju. Ponosne su što im ljudi vjeruju, tako da će se truditi da one ličnu uruče pomoć onima kojima je najpotrebnija.

S obzirom da su naišle na veliki odziv građana iznajmile su jedan hangar u Danilovgradu gdje će odlagati prikupljena sredsta. Tamo će ih pregledati, sortirati a onda uručivati. U Pljevljima su taj dan već posjetile jednu porodicu a planu su imale posjetu kod još dvije.

Akciju je sa oduševljenjem propratila i lokalna samouprava, kaže Mersudin Halilović, savjetnik u kabinetu predsjednika Opštine.

O Vinka Gogić

Pročitajte i

Završni radovi na adaptaciji i izgradnji sportskih igrališta u Gagovića imanju i terenu kod Gimnazije

U saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih Crne Gore, Opština Pljevlja realizuje izgradnju novog terena …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *