Naslovna / Vijesti / Društvo / Deda Mraz stigao u OŠ „Mihailo Žugić“

Deda Mraz stigao u OŠ „Mihailo Žugić“

Decembar mjesec prirema za prestojeće praznike. U školama se organizuju priredbe, najradosniji su najmlađi učenici. Priredba i uručenje poklon paketića  upriličeno je i u OŠ „Mihailo Žugić“ u Odžaku.

Radosni sa osmjehom na licu, raspoloženi za sardanju sa nastavnicima učenici OŠ “Mihailo Žugić” priredili su priredbu koja je oduševila prisutne. Novogodišnje poklone obezbjedili su u saradnji sa Crvenim Krstom i Rotary klubom Pljevlja.

„Tradicionalno od Crvenog krsta za učenike prvih, drugih, trećih i četvrtih razreda novogodišnje poklone obezbjedio je Crveni krst. Ove godine Rotary klub, sa kojim imamo dobru saradnju, takođe je obradovao naše učenike, kao i polaznike vrtića VJ Odžak.“, kazala je direktorica OŠ „Mihailo Žugić“, Marina Bošković i dodala „Iskoristiću ovu priliku da se svima zahvalim što su našim učenicima ovaj radosni praznik učinili još radosnijim.“

Za novogodišnju priredbu pripremaju se i učenici u PU Borovica. Pisali su želje Deda Mrazu, pravili čestitke i zajedno sa učiteljicama i nastavnicom ukrasili učionice.

Kolektiv OŠ „Mihailo Zugić“ učenicima, roditeljima i  sugrađanima čestita nastupajuće praznike.

O Dragana Đurišić

Pročitajte i

Novih 230 slučajeva koronavirusa u Crnoj Gori, u Pljevljima zabilježena četiri slučaja infekcije

Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od posljednjeg presjeka završile PCR analizu 664 uzorka na …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *