Naslovna / Sport / Dodijeljene nagrade najboljim sportistima i sportskim radnicima, grada Pljevalja

Dodijeljene nagrade najboljim sportistima i sportskim radnicima, grada Pljevalja

Opština Pljevlja organizovala je uručenje nagrada za najbolje sportiste i sportske radnike u našem gradu. Svečanost je bilaa organizovana u hotelu Pljevlja, a priznanja se tradicionalno uručuju na kraju svake kalendarske godine.

Predsjednik komisije je bio Danilo Vukićević, dok su članovi komisije bili Saša Bezarević, Dejan Kandić, Milan Fatić, Danko Despotović, milenko Jelić i Veselin Peruničić.

Za najboljeg sportistu za 2019. godinu proglašen je Goran Cerović, najbolja sportistkinja je Strujić Jovana. Najbolji mladi perspektivni sportista je rukometaš Rudara Radojica Čepić, dok je perspektivna sportistkinja Iva Grujičić. Za sportsku ekipu godina proglašen je ženski fudbalski klub Breznica. Sportski radnik godine je Predrag Doderović, a trener godine je Selmanović Nedim. Uručeno je i specijalno priznanje za popularuzaciju i rezultate ostvarene u prethodnom periodu, a dobitnici nagrade su Eldar Salihović i Borijan Džogaz. Odato je priznanje i profesorima fizičke kulture koji odlaze u penziju. Priznanje su dobili profesor Milun Terzić i Milenko Bezarević, dugogodišnji sportski radnik.

Svečanosti je prisustvovao i gradonačelnik Pljevalja Igor Golubović, koji je uručio sportistima i sportskim radnicima priznanja i nagrade.

Goran Cerović najbolji sportista godine, i naš poznati biciklista zahvalio se na priznanju, i rekao da za njega nagrada znači podsticaj da u narednom periodu postiže još bolje rezultate. Zahvalio se i Opštini Pljevlja, Rudniku uglja Pljevlja i sekretarijatu za društvene djelatnosti koji su kako nam je kazao bili tu za njega od samog početka.

O Boriša Kankaraš

Pročitajte i

Zaokružena pravila ribolova

Nakon izlaska u Službenom listu Naredbe o lovostajima i zabranama i Pravilnika o revirima zaokružena …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *