Naslovna / Vijesti / Društvo / Prvaci Osnovne škole “Ristan Pavlović“ organizovali novogodišnju priredbu

Prvaci Osnovne škole “Ristan Pavlović“ organizovali novogodišnju priredbu

Tri odjeljenja đaka prvaka u Osnovnoj školi „Ristan Pavlović“ uz pjesmu, igru i ples ispratili su staru godinu i dočekali Deda Mraza. Pošto su bili tako dobri svi su dobili novogodišnje paketiće.

Đaci prvaci u Osnovnoj školi „Ristan Pavlović“ pred svojim roditeljima pokazali su koliko su bili vrijedni u prvoj polovini ove školske godine. Uz pomoć i podršku učitelja i vaspitačice naučili su mnoge pjesme, igri, recitacije i ples kojima su ispratili staru i poželjeli srećan dolazak Novoj godini. Sve to je sa skrivenog mjesta posmatrao Deda Mraz, shvatio koliko su vrijedni i dobri ušao je u učionicu punog crvenog džaka i podijelio im poklone.

On kao i svi mi, koji smo pratili njihove nastupe, sa oduševljenjem smo prati njihove nastupe i pitali se da li šestogodišnjaci mogu toliko toga da nauče i pokažu javno. Njihovi učitelji i vaspitačica vjeruju u njih i ta saradnja i višednevni rad dali su pozitivan rezultat. Bilo je uživanje gledati i šlušati ih. Zato nismo štedili dlanove, svaku tačku ispratili smo aplauzom.

Borko Klačar, pomoćnik direktora Osnovne škole „Ristan Pavlović“ pozdravio i pohvali prvake i njihove učitelje na priuštenom užitku, a mališanima i roditeljima poželio srećnu Novu godinu.

O Vinka Gogić

Pročitajte i

Završni radovi na adaptaciji i izgradnji sportskih igrališta u Gagovića imanju i terenu kod Gimnazije

U saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih Crne Gore, Opština Pljevlja realizuje izgradnju novog terena …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *