Naslovna / Vijesti / Društvo / Posao za 80 lica u Vojsci Crne Gore

Posao za 80 lica u Vojsci Crne Gore

Ministarstvo odbrane Crne Gore raspisalo je javni oglas za prijem 80 vojnika po ugovoru u Vojsci Crne Gore, i to za 45 mjesta u Pješadijskom bataljonu, 30 Bataljonu za podršku, tri mjesta u Mornarici i dva u Četi za vezu i elektronsko ratovanje.

Starosna granica za prijem lica u službu u Vojsci je 25.godina, a može se konkurisati na više formacijskih mjesta istovremeno, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Za lica koja ispune uslove oglasa, Ministarstvo odbrane će organizovati provjeru fizičkih i zdravstvenih sposobnosti kandidata, bezbjednosnu provjeru i intervju.

“Oglas je otvoren 30 dana od dana objavljivanja, a detalje o traženim formacijskim mjestima, uslovima za prijavljivanje na oglas i prijavni formular možete naći u tekstu oglasa objavljenog na sajtu Ministarstva odbrane (www.mod.gov.me/biblioteka/oglasi). Kandidati koji budu primljeni u službu u Vojsci, obavezni su da uspješno završe osnovnu vojničku i obuku za samostalno vršenje formacijske dužnosti”, dodaje se u saopštenju.

Više informacija u vezi javnog oglasa može se dobiti i putem telefona na broj 020/483-389, radnim danima od 7 do 15 sati.

Izvor: CdM

O RTPV

Pročitajte i

CAZAS: Godišnje 1.400 abortusa, većina namjernih

Povodom 26. septembra Svjetskog dana kontracepcije, iz CAZAS-a je saopšteno da se u Crnoj Gori …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *