Naslovna / Vijesti / Politika / Novogodišnja čestitka OO DPS-a Pljevlja

Novogodišnja čestitka OO DPS-a Pljevlja

Čestitam vam Novu godinu, a vjernicima pravoslavne vjeroispovjsti nastupajuće Božićne praznike uz iskrene želje za dobro zdravlje ličnu i porodičnu sreću.

Godina na izmaku je period ubrzane obnove i razvojakako infrastructure tako i svih segmenta našeg društva u Pljevljima. Sigurni smo da će i naredna 2020. godina biti godina prosperiteta i unapređenja kvaliteta života svih građana.

Posebno, treba istaći da su Pljevljaci i Pljevlja kao grad sa viševjekovnom tradicijom međusobnog sklada i tolerancije uvijek znali da nađu pravu mjeru kompromisa i da budu ugodno mjesto za sve njene građane bez obzira na bilo koje razlikei izazove. Uvjereni smo da svi mi koji zajednički dijelimo sve vrijednosti ove sredine znamo koliko se truda generacijama ulagalo da one traju i budu konstanta na koju smo ponosni.

Sigurni da Pljevlja imaju svijetlu budućnost i da svi zajedno tu istu budućnost gradimo zarad dobra svih nas, još jednom vam želim srećnu Novu 2020. godinu, a sugrađanima pravoslavne vjeroispovjesti srećne Božićne praznike i da iste provedu u duhu mira, tolerancije, porodičnog blagostanja i međusobnog uvažavanja.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Pljevlja

Predsjednik Vlade Milinković

O RTPV

Pročitajte i

SD: Podnošenje optužnog prijedloga protiv Raščića neprincipijelno i licemjerno

Podnošenje optužnog prijedloga protiv Sanina Raščića je neprincipijelan i licemjeran čin ODT Pljevlja. Osnovno državno …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *