Naslovna / Vijesti / Društvo / I 2020. godina biće obilježena raznovrsnim dešavanjima

I 2020. godina biće obilježena raznovrsnim dešavanjima

Sekretarijat za društvene djelatnosti u toku 2019. godine realizovao je brojne aktivnosti i planove, Kancelarija za mlade intenzivirala je aktivnosti u radu mladih i omladinske politike, sistematizovano je radno mjesto za ljudska i manjinska prava kao i izmjene u kulturi, sportu. U 2020. godini nastavljaju raznovrsnim i bogatim repertoarom društvenih aktivnosti posebno u toku ljeta.

Gostujući u Jutarnjem program Televizije Pljevlja, sekretarka Sekretarijata za društvene djelatnosti, Emina Salihović zadovoljna je dosadašnjim radom Sekretarijata. U toku 2019. godine završili su obiman posao na različitim poljima sporta, kulture, rada sa NVO, socijalne i dječije zaštite, mladih i omladinske politike.

Svakako treba pomenuti značajne izmjene u oblasti socijalne i dječije zaštite, sporta i kulture. Oko 3.500 prodatih ulaznica potvrđuje dobro organizovan i raznovrsan program Novembarskih svečanosti.

Planiranje aktivnosti i dogovor za 2020. godinu počeo je već krajem prethodne godine, dogovoreni su festivali, kulturna dešavanja, turniri i predstave.

U 2020. godini naš grad neće biti prepoznat samo po tradiconalnim manifestacijama kao što su Dani humora i satire, Novembarske svečanosti, već i brojna dešavanja u toku ljeta.

O Dragana Đurišić

Pročitajte i

Na koronavirus pozitivno još 212, četiri slučaja u Pljevljima

Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od posljednjeg presjeka završile PCR analizu 857 uzorka na …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *