Naslovna / Vijesti / Društvo / Hladni radijatori u stanovima

Hladni radijatori u stanovima

Građani Pljevalja poslednjih dana žale se na loš kvalitet usluga kada je u pitanju grijanje poslovnih i stambenih objekata od strane lokalnog preduzeća „Grijanje”. Ističu da su njihovi radijatori češće hladni nego topli i da stoga moraju da upotrebljavaju druga grejna tijela i izlažu se nepotrebnim troškovima.

Predsjednik opštinskog odbora Nove Milan Lekić kaže da je u saznanju da je gradskoj kotlarnici isporučen ugalj jako lošeg kvaliteta i da stoga ona nije u mogućnosti da pruži kvalitetne usluge potrošačima. Lekić poziva upravu Rudnika uglja da gradskoj kotlarnici ubuduće isporučuje kvalitetniji ugalj.

Prema mojim saznanjima, kao i prema ranijim iskustvima, problem je u lošem kvalitetu uglja – kaže Lekić i objašnjava da je nekada sa pozicije direktora „Vodovoda” upravljao i gradskom kotlarnicom i da zna kakva je situacija kada je ugalj nekvalitetan.

Nažalost problemi će trajati sve do momenta kada se zalihe uglja ne potroše i kada stigne novi ugalj.

Ne kažem da je neko namjerno isporučio nekvalitetan ugalj, ali ovakvi propusti ne smiju da se dešavaju – kaza je Lekić uz napomenu da u Rudniku uglja moraju da više vode računa kada vrše isporuke uglja za gradsku kotlarnicui.

U preduzeću „Grijanje“ nijesmo mogli dobiti informaciju o čemu se zapravo radi i da li je ugalj zaista lošeg kvaliteta, ali su nam stanari zgrade „Solidarnost” potvrdili da su u jutarnjim časovima njihovi radijatori praktično hladni. Slične žalbe dobili smo i od stanara drugih stambenih zgrada u užem gradskom jezgru, a najugroženiji su bili oni stambeni objekti koji se nalaze na krajnjem rubu grejne mreže.

Izvor: dan.co.me

O RTPV

Pročitajte i

DPS Pljevlja: Milinković podnio ostavku, Živković na čelu Radne grupe

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Pljevlja Vlade Milinković podnio je ostavku na tu funkciju iz moralnih …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *