Naslovna / Vijesti / Društvo / Nova Android aplikacija portala tvpljevlja.me

Nova Android aplikacija portala tvpljevlja.me

Čitaoci portala tvpljevlja.me navikli su na tačno i objektivno informisanje o svim aktuelnostima, a sada im nakon redizajna portala, na poklon dolazi i nova Android aplikacija.

– Aplikacija je od danas dostupna za preuzimanje svim korisnicima uređaja operativnih sistema Android. Ovim novitetom smo, nakon nedavnog redizajna, napravili korak dalje u razvoju samog portala, ali i lakšem pristupu informacijama. Poboljšana aplikacija obogaćena je novim sadržajima koji našim vjernim čitaocima pružaju mogućnost još jednostavnijeg, bržeg i boljeg pregleda vijesti, fotogalerija i videosadržaja.

Osim preglednijeg listanja najnovijih vijesti iz svih kategorija, unaprijeđen je i pregled članaka. Tako je čitanje tekstova od sada još jednostavnije i brže.

Besplatnu Android aplikaciju portala tvpljevlja.me preuzmite ovdje.

U pripremi je i iOS aplikacija, o čemu će čitaoci biti blagovremeno obaviješteni.

Naš portal vam donosi najnovije informacije iz politike, društva, svijeta, sporta i kulture. Naše vijesti često su obogaćene i video sadržajima iz vlastite produkcije. Naš cilj je da tačno i objektivno informišemo svoje čitaoce o svim aktuelnostima, jasno poštujući profesionalne novinarske standarde.

Svi čitaoci portala sa Android operativnim sistemima mobilnih telefona i tableta, besplatno mogu preuzeti našu mobilnu aplikaciju sa Google Play servisa ili samog portala.

Besplatnu Android aplikaciju portala tvpljevlja.me preuzmite ovdje.

O RTPV

Pročitajte i

Završni radovi na adaptaciji i izgradnji sportskih igrališta u Gagovića imanju i terenu kod Gimnazije

U saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih Crne Gore, Opština Pljevlja realizuje izgradnju novog terena …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *